Kun tilaisuus tulee, hyppää!

Oli tammikuussa lomalla Etelä-Afrikassa, Potchefstroomissa. Kymmenen päivää ihanan auringon alla, nauttien valosta ja lämmöstä. Oikeestihan se on aika paska idea, lähteä tähän aikaan vuodesta Suomesta minnekään, koska sitten kun palaa takaisin, niin pimeys iskee naamaan sellasella voimalla, että ajatustoiminta tippuu lattialle ja kylmä pakkasilma kuivattaa kropan niin, että itsensä dippaaminen kokovartalorasavahauteestakaan ei auta yhtään. Mut siis muuten kiva.

Reissu oli kaikin puolin erittäin onnistunut, eikä vähiten onnistuneiden Tinder-treffien takia. Pikku kylässä Tinder ei ollut erityisen yleinen sovellus ja kymmenen miehen jälkeen se oli selattu läpi. Onneksi siltä löytyi yksi todella mukava kundi. Olimme istuneet lasillisen ääressä hädin tuskin tunnin, kun hän hän kertoi laskuvarjohyppy harrastuksestaan. Sitten hän kysyi minulta haluatko lähteä hyppäämään.
   Olen hiljaa salaa mielessäni useamman vuoden miettinyt, että laskuvarjohyppy voisi olla jotain, mitä haluaisin kokeilla. Mielessäni vastasin sekunttiakaan miettimättä JOO. Sanoin kuitenkin kundille, että vastaan hänen hyppyehdotukseensa seuraavana päivänä myöntävästi. Halusin nukkua yön yli, siltä varalta, että minulla olisi ollut siinä hetkessä käynnissä joku ulkomaanloman aiheuttama harhainen käsitys todellisuudesta. Yön yli nukkunminen. Varotoimi.

Kerroin perheelleni, bestikselleni ja parille läheiselle ystävälleni aikeistani. Seuraavana aamuna laitoin kundille viesti "Hell-fuking-yeah!"

Kerkesin hyppyä edeltävän yön pikkutunneilla miettiä, että pitääköhän kaikille tärkeille tyypeille laittaa viestiä, että he ovat rakkaita ja että minulla on ollut kunnia tuntea heidät. Kundin tulessa aamulla hakemaan minua guest housen edestä, moiset ylitramaattiset aatokset olivat tiessään. Sen sijaan minua lähinnä pelotti, että mitä jos vartalostani tulee hypyn yhteydessä eritteitä. Mitä jos oksenna, kusen tai paskon housuuni? Se pelotti minua kaikkein eniten. Olisi aivan todella noloa! Tilannetta ei auttanut yhtään se, että kundi letkeästi totesi monen oksentaneen ekaa kertaa hypätessään.

Koneeseen noustessa olo oli tyyni. Olin valmistautunut rauhoittamaan itseäni käyttämällä pallea lihastani rauhalliseen rytmiin ja näin vapauttaen elimistööni stressiä lievittäviä hormooneja. Moiseen ei ollut tarvetta. Kaikki meni hyvin. Oikein hyvin! Kokemus oli TODELLA UPEA!!!

Leikkasin saamistani materiaaleista napakan videon, koska halusin jakaa sen kanssasi! Alla myös lyhyt kommentiraita heti hypyn jälkeen.
 Suositut tekstit